Song and Relation

Song and Relation o.l.v. Marten van der Worp.

Song and Relation is een dameskoor uit Emst met 37 leden in de leeftijd van 18 t/m 60 jaar. Het repertoire van dit enthousiaste koor bestaat voornamelijk uit Engelstalige popmuziek, lichte muziek en musical. Denk aan nummers van Sting, Michael Bublé, Phil Collins en Coldplay, en uit de musicals The Lion King en The Greatest Showman. Het koor wordt begeleid door de bevlogen dirigent Marten van der Worp uit Hattem. Hij arrangeert een groot deel van de nummers zelf en geeft Song and Relation daarmee een heel eigen ‘sound’.

Al 95 jaar een begrip in de regio
Song and Relation bestaat dit jaar 50 jaar en maakt onderdeel uit van Zangvereniging Zang & Vriendschap uit Emst. De vereniging, die dit jaar 95 jaar bestaat, is een begrip in Emst en omstreken en telt meer dan 120 leden, verdeeld over vier koren: kinderkoor Zang & Vriendschap, jeugdkoor In Between, dameskoor Song and Relation en Gemengd Koor Zang & Vriendschap. Alle koren worden begeleid door Marten van der Worp.
Ter gelegenheid van het jubileum zal Zang & Vriendschap op 15 juni 2019 een groot jubileumconcert geven in de grote zaal van theater Orpheus in Apeldoorn.
Meer informatie over Song and Relation en de andere koren van Zang & Vriendschap op de website.

Optreden  15.45 uur  Rabobankzaal

1) Dream On (Steven Tyler, arr. Marten van der Worp) 4:01
2) True Colours (Steinberg / Kelly , arr. Marten van der Worp) 3:30
3) Every Breath You Take (Sting, arr. Marten van der Worp) 4:20
4) This Is Me (Pasek / Paul, arr. Marten van der Worp) 4:01
5) Circle of Life (Elton John, arr. Marten van der Worp) 4:03
Totaal: 19:55

Website Song and Relation

Advertenties