Rumor has it!

‘Rumor Has It!’ is een zanggroep van zes meiden bestaande uit: Nienke Kreijkes, Daniëlle Heideman, Annemiek Imhof- Lubbers, Jolinde Berns, Maartje Slot en Anneloes Kool.

Ze hebben elkaar ontmoet in 2007 bij een musicalgroep en hier is een hechte vriendschap ontstaan. In 2011 besloten de meiden zelf een groep te starten, dit werd Rumor Has It! Het eerste optreden vond plaats tijdens Koninginnedag datzelfde jaar. Dat bleek een succes te zijn en zo kregen ze meer optredens. In 2013 heeft Rumor has it meegedaan met Salland’s Got Talent, een talentenjacht in Raalte. Hierbij zijn zij eerste geworden met het nummer Skyscraper! Vanuit hier kregen ze meer bekendheid in de regio en werden ze gevraagd voor verschillende optredens. Een jaar later deed de groep mee aan Hollands Got talent, waar ze de halve finale bereikt hebben!
De agenda van Rumor has it blijft goed gevuld. Ze hebben de afgelopen twee jaar opgetreden met Rob de Nijs, Trijntje Oosterhuis en Charly Luske. Ook waren zij te zien tijdens het NFVE, de Rijssense Revue en op de Stoppelhaene, met Orkest over de IJssel. Naast deze optredens hebben zij hun eigen theatershow gespeeld in Nijverdal, Rijssen en Borne.
Ook komend jaar zullen zij weer te zien zijn met Orkest over de IJssel en natuurlijk in de Rijssense Revue. ”

Optreden:  14.15 uur  Conferentiezaal 

1. Run to you (Pentatonix) 4:25
2. Light in the Hallway (Pentatonix) 4:12
3. Survivor (Destiny’s Child) 2:22
4. Desperado (Eagles) 3:20 sec.
5. Say Something, A great big world (Christina Aguilera) 4:25
6. Take me home (Pentatonix) 2:51
Totaal: 21:35

Website Rumor has it!

Advertenties